Jouw ontwikkeling binnen NUOVO

NUOVO Campus

NUOVO Campus is er voor alle medewerkers van NUOVO Scholen. Het is dé plek voor verdieping van vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Kom samen met collega’s leren en ontwikkel je met behulp van kennis en inzichten uit onze scholen, de wetenschap en de maatschappij.

Over NUOVO Campus

Bij NUOVO Scholen is leren ons bestaansrecht. Lerend de wereld bewegen is onze lijfspreuk. In ons actuele, ontwikkelingsgerichte onderwijs nemen we het individuele talent van de leerling als uitgangspunt. Ontwikkelingsgericht onderwijs betekent bij ons: aansluiten bij de ontwikkeling van de leerling en deze verder stimuleren. Dat kan alleen in een organisatie die zelf óók ontwikkelingsgericht is. NUOVO Campus heeft een waardevol aanbod om jouw vakmanschap aan te scherpen én te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Leeraanbod dat je verder brengt

Het aanbod van NUOVO Campus is gebaseerd op gedeelde behoeftes vanuit scholen en wetenschappelijke inzichten. Met NUOVO Campus worden succesvolle concepten en leerlijnen vanuit de scholen breder beschikbaar. Zo bieden we jou de mogelijkheid om schooloverstijgend te leren en kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s van jouw eigen school en andere scholen. Of je nu werkt als docent, OOP’er, teamleider of in een andere functie: NUOVO Campus heeft leeraanbod dat je verder brengt.

Benieuwd naar het volledige aanbod?

Bekijk NUOVO Campus hier