Er is altijd een NUOVO-school die bij je past

ACADEMIE TIEN

ACADEMIE TIEN

Academie Tien is een innovatieve school in Leidsche Rijn met een eigenwijze visie op onderwijs. Een school voor vwo, havo, mavo en voor junioren vanaf 10 jaar. Leren begint op Academie Tien met verwondering, het stellen van vragen. Want door jezelf en de bredere context te begrijpen, kan je betekenis geven aan de wereld om je heen en groeien als individu. Leerlingen leren per vak op het niveau dat bij ze past.

Anna van Rijn College

Anna van Rijn College

Het Anna van Rijn College is een internationaal georiënteerde openbare school in Nieuwegein. Een school die de wereld van morgen opent! We bieden modern, ICT-rijk onderwijs aan op vwo-, havo- en mavoniveau. Wij helpen onze leerlingen zich maximaal te ontplooien en bereiden ze voor op de volgende (onderwijs)stap in hun leven.

International School Utrecht

International School Utrecht

The International School Utrecht (ISU) is an International Baccalaureate World School. ISU offers the complete and connected International Baccalaureate for students from 4-19 from diverse international backgrounds. The school is a close knit, inclusive and welcoming community of students, staff and parents. ISU is a member of the Dutch International schools (DIS), a group of over twenty schools providing internationally oriented primary and/or secondary education.

Internationale Schakelklassen

Internationale Schakelklassen

Ithaka Internationale schakelklassen in Utrecht is een school die dan weer groot en dan weer klein is, de school beweegt mee op de golven van immigratie. Leerlingen tussen 12-18 jaar worden begeleid in hun groei naar een volwassen bestaan in hun nieuwe land. Ze worden in een veilige omgeving aangezet tot leren, zodat zij na twee jaar kunnen doorstromen naar het reguliere Nederlandstalige onderwijs.

Leidsche Rijn College

Leidsche Rijn College

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en biedt eigentijds onderwijs, betekenisvol en gepersonaliseerd. Daarbij zijn openheid en betrokkenheid belangrijke speerpunten: iedereen hoort erbij en mag zichzelf zijn. Zo verlaten leerlingen de school met een diploma én gaan ze vol vertrouwen de wereld tegemoet. Het LRC is een topsport talentschool (LOOT).

NXT Doorn

NXT Doorn

NXT Doorn, school voor dromers, denkers en doeners, is er voor mavo- en havoleerlingen (t/m het derde leerjaar). Het is een kleinschalige school met grote betrokkenheid. Het ‘leren leren’ en vermogen om je te blijven ontwikkelen staan hoog op de agenda. De school werkt nauw samen met NXT Maarsbergen, HU, ROC Amersfoort, UU en heeft een eigen opleidingshuis.

NXT Maarsbergen

NXT Maarsbergen

NXT Maarsbergen is er voor leerlingen met een advies voor vmbo of vakhavo. Een school voor dromers, denkers en doeners, gesitueerd op één van de mooiste plekken in Nederland: midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Technologie heeft de toekomst. Met inspiratie, kennis en praktijklessen geeft NXT Maarsbergen aanstormende vakmensen perspectief, inzichten én instrumenten om de toekomst te maken.


Openbaar Lyceum Zeist

Openbaar Lyceum Zeist

Het Openbaar Lyceum Zeist is een middelgrote school voor havo, atheneum en gymnasium. De kernwaarden openheid, toewijding en ontwikkeling creëren een omgeving met prettig contact, een hoge onderwijskwaliteit, aandacht voor elkaar, uitdagende ambities, ruimte om soms buiten de lijntjes te kleuren en om altijd een oplossingsgerichte benadering te kiezen. De school profileert zich met sport- en expressieprofielen in de onderbouw, maar ook met een havo-kansklas en de route gymnasium-extra.

Openbaar VMBO en MAVO Zeist

Openbaar VMBO en MAVO Zeist

Het Openbaar VMBO en MAVO Zeist is een kleine school voor onderwijs op mavo- en alle vmbo-niveaus. Leerlingen leren verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en de ander. We werken vanuit verbondenheid zodat onze leerlingen zich gezien voelen en echt onderdeel zijn van het geheel. Leerlingen krijgen de ruimte die ze aankunnen zodat hun zelfvertrouwen groeit. Dit is essentieel om te leren, je te ontwikkelen en volwassen te worden.

Pouwer College

Pouwer College

Pouwer College is dé praktijkschool in Utrecht waar plezier en leren hand in hand gaan. Leerlingen volgen betekenisvol, boeiend onderwijs in een uitdagende context. Daarbij wordt intensief samengewerkt met de buurt en met het bedrijvennetwerk van de school. Samen worden jongeren opgeleid. Zo wordt een veilig pedagogisch klimaat gecreëerd waarin jongeren maximaal tot leren komen.

Trajectum College

Trajectum College

Het Trajectum College in Utrecht is een vmbo-school waar ook ‘havo op maat’ wordt aangeboden. In een brede brugklasperiode krijgen leerlingen de kans om vakken op een hoger niveau te volgen. Dat betekent bijvoorbeeld dat de vmbo tl-leerlingen worden uitgedaagd om vakken op havoniveau te doen. De school bevindt zich middenin het multiculturele wijkleven. Het onderwijs wordt verrijkt door veel samen te werken met organisaties uit de wijk en stad Utrecht.


UniC

UniC

UniC is een kleinschalige school in Utrecht voor havo en vwo. Met vernieuwend onderwijs bieden we leerlingen vrijheid binnen kaders waarin we ze stimuleren een onderzoekende houding te ontwikkelen. We combineren het verwerken van kennis met samenwerkend leren en persoonlijke groei. De school wil met innovatief onderwijs een eigen weg inslaan.

Utrechts Stedelijk Gymnasium

Utrechts Stedelijk Gymnasium

Het Utrechts Stedelijk Gymnasium is een categoraal gymnasium waar ruimte, verantwoordelijkheid en vertrouwen belangrijke waarden zijn. De leerlingen van het USG kunnen en willen graag veel doen en daarom biedt de school hun een veelzijdig programma met extra uitdaging en ondersteuningsmogelijkheden. Recht doen aan de talenten en capaciteiten van iedere leerling is de belangrijkste opdracht van het USG.

VOLT!

VOLT!

VOLT! Toekomstmakers is een moderne openbare school voor vmbo en havo die jonge mensen met de technologie en beroepen van morgen verbindt. De school staat voor eigenaarschap, contextrijk onderwijs, het leren zichtbaar maken en samenwerkend leren. VOLT! is een school met een vernieuwd concept, waarbij de leerling centraal staat en niet de methode.

X11

X11

X11 is een school in Utrecht voor vmbo en havo met een creatief-technisch profiel. Het is een school voor media en vormgeving in alle leerjaren en op alle niveaus. Dat betekent dat leerlingen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van vormgeven, grafisch ontwerpen, digitale media en technologische innovaties op X11 op hun plek zijn.

Bedrijfsbureau NUOVO

Bedrijfsbureau NUOVO

NUOVO Scholen is een stichting voor openbaar voortgezet onderwijs in de gemeente Utrecht en omgeving. Samen met vijftien scholen dragen we zorg voor het realiseren en bevorderen van goed openbaar onderwijs voor circa 12.000 leerlingen. Het bedrijfsbureau van NUOVO ondersteunt de scholen op het gebied van financiën, HR, facilitair, administratie, onderwijskundige kwaliteitszorg en communicatie.

School aan de Singel

School aan de Singel

School aan de Singel wordt in het voorjaar van 2024 opgericht om leerlingen op te vangen van Pvo Utrecht in verband met de sluiting van deze school. We helpen deze leerlingen bij School aan de Singel verder in het afmaken van hun onderwijs en het behalen van hun diploma. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van een nieuw HAVO VWO onderwijsconcept met het streven deze te starten in het schooljaar 2025-2026.